fbpx
Sari la conținut

Serviciile Rebel Wave

Google Search Ads

Serviciul Google Search Ads implică promovarea afacerii prin intermediul anunțurilor textuale plasate în rezultatele căutărilor Google. Cu ajutorul cuvintelor cheie relevante și al strategiilor de licitare, putem asigura afișarea anunțurilor în partea superioară a paginilor de rezultate, în momentele în care utilizatorii sunt în căutarea produselor sau serviciilor business-ului tău. Acest lucru îți oferă o expunere mai mare și îți permite să atingi un public cu un interes imediat. Reclamele plătite pe Google pot genera trafic calificat, ducând utilizatorii către site-ul afacerii, crescând conversiile și contribuind la propulsarea afacerii.

Google Display Ads

Cu ajutorul serviciului Google Display Ads promovăm afacerea ta prin intermediul anunțurilor vizuale (bannere) plasate pe website-urile partenere din rețeaua Google. Cu ajutorul segmentării exacte și al strategiilor de licitare, putem afișa anunțurile pe site-uri relevante, captând atenția utilizatorilor în timp ce navighează pe internet. Anunțurile vizuale atractive și mesajele bine plasate pot stimula interacțiunea utilizatorilor și pot genera conversii, ajutând brandul să fie cunoscut în rândul potențialilor clienți și generând astfel mai multe vizite pe website, dar totodată și mai multe vânzări.

Facebook Ads

 Cu ajutorul serviciului Facebook Ads, transformăm complet modul în care afacerea ta interacționează cu audiența online. Ne bazăm pe puterea rețelei sociale Facebook pentru a promova eficient brandul tău prin intermediul anunțurilor plătite plasate strategic pe platforma cu miliarde de utilizatori activi. Ce face serviciul Facebook Ads cu adevărat special este segmentarea avansată pe care o oferă. Acest lucru înseamnă că putem identifica și ajunge la potențialii tăi clienți pe baza unor criterii detaliate, cum ar fi vârsta, locația, interesele, comportamentul online și multe altele. Folosind datele colectate de Facebook, creăm anunțuri personalizate, perfect adaptate intereselor și nevoilor specifice ale audienței tale. Aceste anunțuri pot fi afișate în News Feed-ul utilizatorilor, în fluxurile lor de Instagram și în alte locuri strategice, captând astfel atenția utilizatorilor. 

Dar nu ne oprim aici. Serviciul nostru Facebook Ads include și optimizarea constantă a campaniilor. Ce înseamnă asta? Ei bine, nu ne limităm doar la plasarea anunțurilor. Ne asigurăm că campaniile tale evoluează și se adaptează în funcție de rezultatele obținute. Acest proces implică analiza atentă a performanței, identificarea a ceea ce funcționează cel mai bine și ajustările necesare pentru a maximiza ROI-ul (Return on Investment).

Instagram Ads

Cu o bază de utilizatori în creștere și opțiuni de segmentare avansate, prin Instagram Ads putem ajunge la audiențe precise care sunt interesate de produsele sau serviciile oferite de business-ul tău. Utilizând formatul vizual al Instagramului, putem crea anunțuri atractive care să capteze atenția și să stimuleze engagement-ul. Acestea ajută la construirea unei comunități active în jurul brandului, la creșterea notorietății și la generarea de lead-uri și vânzări.

Ce buget lunar trebuie să investești în campaniile PPC (pentru a obține rezultatele dorite)?

➡️ Nu există un buget universal valabil prestabilit. Fiecare business diferă, de la obiectivele pe care dorește să le atingă cu ajutorul campaniilor PPC, până la încasările lunare pe care le înregistrează și prețul produsului sau serviciului pe care îl oferă. Câțiva factori de cost pot include: profilul audienței pe care dorești să o targetezi, competitivitatea industriei tale, perioada anului (costurile tind să crească în ultimul trimestru al anului) sau plasarea aleasă (costurile pot varia între anunțurile afișate pe Facebook și cele de pe Google).

➡️ După ce aflăm mai multe despre afacerea ta, vom stabili împreună un buget lunar potrivit pentru a-ți aduce rezultate, bazat pe cifrele și scopurile afacerii tale.

Care este prețul pentru aceste servicii?

✅ Percepem o taxă lunară fixă, în funcție de bugetul lunar alocat pentru campaniile tale. Nu percepem un procent din buget, așa cum fac multe agenții. Tarifele Rebel Wave rămân la fel în fiecare lună și se modifică doar atunci când bugetul alocat campaniilor se modifică semnificativ.

Clientul achită direct bugetul pentru campaniile PPC către Google/Meta iar plățile către agenție se fac la inceputul lunii pentru luna în curs.

Care este durata minimă de colaborare cu noi?

✅ Nu vei fi legat de parteneriate de lungă durată, durata minimă fiind de 3 luni deoarece campaniile necesită timp pentru a fi optimizate și a obține rezultate semnificative. Pentru ca o campanie să aducă rezultate optime este obligatorie efectuarea unor cercetări amănunțite, configurări, testări de diferite tipuri de anunțuri, analize amănunțite a datelor și efectuarea de ajustări necesare pentru a îmbunătăți performanța.

✅ În prima lună ne vom concentra asupra planificării strategice, creării campaniilor și înțelegerii obiectivelor. În a doua lună, accentul se va pune pe optimizarea performanțelor, iar în a treia lună, vom explora oportunitățile de extindere a campaniilor și identificarea unor noi oportunități.

➡️ Platformele de publicitate digitală precum Google Ads și Facebook Ads necesită monitorizare și optimizare continuă pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile. Duratele prea scurte pot să nu ofere suficient timp pentru a realiza îmbunătățiri semnificative și a oferi valoare substanțială.