fbpx
Sari la conținut

Cum arată o colaborare cu noi

➡️ Raportul Statista privind reclamele afișate în rețeaua de căutare indică faptul că, companiile au cheltuit 106,5 miliarde de dolari pentru publicitate în căutare în 2019. Se estimează că suma va crește și mai mult și va ajunge la 191 de miliarde de dolari până în 2024. Datele arată în continuare că publicitatea grafică totală este estimată la 335 de miliarde de dolari în 2024. (Statista)

➡️Traficul adus prin publicitatea PPC generează cu 50% mai multe conversii decât publicitatea organică.

Conversii Publicitate Organică
Conversii Publicitate Plătită

Ai încercat până acum să îți promovezi de unul singur business-ul? Ești la început de drum sau deții o afacere de ceva timp și vrei să o scalezi făcând tranziția către mediul online?

Este de la sine înțeles faptul că în calitate de antreprenor timpul tău este puțin spus…limitat. Având numeroase responsabilități, griji si probleme probabil nu ai avut fie timpul, cunoștințele sau dedicarea necesară pentru a înțelege propriu-zis cum funcționează marketingul digital și ce trebuie să faci pentru a te promova cu succes. Nu poți obține un rezultat pozitiv fară nenumărate ore de muncă, research, dedicare și efort sau făra un timp pe care probabil nu îl ai. Tocmai de aceea, Rebel Wave este aici pentru tine, ajutându-ți afacerea să facă valuri în mediul digital.

Colaborarea cu Rebel Wave în 5 pași 🌊

1. Evaluarea inițială a nevoilor și obiectivelor

Stabilim o întâlnire pe Zoom unde vom discuta despre nevoile și obiectivele afacerii tale. Vom dori să înțelegem mai bine publicul țintă al afacerii tale și obiectivele specifice legate de campaniile PPC, precum și activitatea ta anterioară în ceea ce privește marketingul digital. Este important să fii cât mai detaliat posibil în această fază pentru a asigura o colaborare eficientă.

2. Elaborarea unei strategii personalizate

✅ După evaluarea inițială, vom dezvolta o strategie de PPC personalizată pentru afacerea ta. Aceasta va include recomandări pentru platformele PPC potrivite (cum ar fi Google Ads, Facebook Ads sau alte rețele relevante), bugetul lunar recomandat, selecția cuvintelor cheie și planificarea campaniilor.

3. Implementarea și optimizarea campaniilor

✅ După ce strategia este aprobată, vom începe implementarea și configurarea campaniilor. Acest proces implică crearea anunțurilor, setarea grupurilor de anunțuri, gestionarea bugetului și selectarea parametrilor de publicare. De asemenea, vom monitoriza în mod constant performanța campaniilor și vom efectua ajustări pentru a obține rezultate mai bune, cum ar fi optimizarea pentru conversii sau reducerea costului per click.

4. Rapoarte și comunicare constantă

✅ În timpul colaborării, vom furniza rapoarte regulate pentru a te ține la curent cu performanța campaniilor. Acest lucru îți permite să vezi cum evoluează campaniile și sa facem modificări în funcție de feedback-ul tău.

5. Monitorizarea și îmbunătățirea continuă

✅ Munca noastră nu se încheie odată ce campaniile sunt lansate. Menținem o monitorizare continuă a performanței și facem ajustări pentru a transforma campania într-una cât mai profitabilă  Vom continua să testăm și să facem optimizări pentru a asigura cea mai bună rentabilitate a investiției (ROI).

Evident, există numeroase “rețete” cu ajutorul cărora o afacere poate înregistra creșteri. Un factor detrimental constă în bugetul pe care afacerea este dispusă să îl aloce promovării, dar și de numărul de persoane ce sunt implicate în oferirea serviciilor.
Aici, la Rebel Wave, considerăm că deși nu există o rețetă clară a succesului, deoarece fiecare afacere este diferită și are obiective și nevoi individuale, serviciile de tip PPC precum Google Ads/Facebook Ads au cea mai mare rată de reușită și aduc un impact semnificativ atunci când vine vorba de afaceri ce fie sunt la început de drum, fie există de ceva vreme dar vor să își crească cifra de afaceri și să se extindă, folosind ca mijloc marketingul digital.